Pristupačnosti
Pristupačnosti
loading

Priopćenja

Računi za ožujak 2020. COVID -19

22. svibnja 2020.

Poštovani korisnici,

Sukladno Odluci o proglašenju epidemije virusa COVID-19, obvezama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i Općih uvjeta za opskrbu toplinskom energijom („Narodne novine“ broj 35/14), Gradska toplana d.o.o. donijela je Odluku o načinu očitavanja mjerila toplinske energije za ožujak 2020. godine prema kojoj se kod korisnika koji imaju individualna mjerila (kalorimetre) ista nisu očitavala, već se radila procjena prema potrošnji u mjesecu veljači, kada je prosječna potrošnja bila slična (gotovo isti broj stupanj-dana). Odstupanja od stvarne potrošnje za mjesec ožujak (i manja i veća) bit će usklađena s krajem ogrjevne sezone.

Hvala vam na solidarnosti i odgovornosti te Vas pozivamo da se i dalje pridržavate svih mjera zaštite.

Molimo Vas, da u cilju smanjivanja fizičkog kontakta, a time i mogućnosti zaraze koronavirusom, razmislite o mogućnostima vršenja dostave računa na Vašu e-mail adresu te nas o tome obavijestite na info@gradska-toplana.hr.

Također, ukoliko ne koristite, ali ste u mogućnosti, molimo Vas da počnete koristiti bezgotovinske načine plaćanja računa:

  • Internet bankarstvo (možete ugovoriti kod svoje banke)
  • SEPA trajni nalog (možete ugovoriti u Gradskoj toplani)

Sve korisne informacije, uključujući i mjere, koje je Grad Karlovac u suradnji s gradskim tvrtkama poduzeo u cilju ublažavanja ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa, možete potražiti na www.karlovac.hr mrežnoj stranici.

Srdačno,

Vaša Gradska toplana

U slučaju pitanja ili problema s grijanjem na gradsku toplanu, kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas