Pristupačnosti
Pristupačnosti
loading

Novosti

Priopćenje za medije - blagajna

29. studenog 2022.

Danas 29. studenog 2022. godine održana je tiskovna konferencija u prostorijama društva Inkasator d.o.o. na kojoj je prezentirano kako postojeća blagajna u okviru Gradske toplane d.o.o.,  više neće raditi na lokaciji Tina Ujevića 7, Karlovac,

od dana 1. prosinca 2022. godine.

U cilju pojednostavljenja plaćanja računa usluge grijanja, građanima smo osigurali  mogućnost plaćanja na jednom mjestu – od 1. prosinca 2022. godine svi kupci Gradske toplane mogu na blagajni društva Inkasator d.o.o. na adresi Trg hrvatskih branitelja 4, putem blagajničkog poslovanja, izvršiti plaćanja svojih računa za toplinsku energiju bez naknade.

Ova promjena jedan je od bitnih koraka ka objedinjenju naplate, s ciljem da se građanima olakša pristup i pruži još učinkovitija usluga – plaćanje većeg broja računa na jednom mjestu, a sve usluge objedinit će se na jednom mjestu.

Omogućavanje plaćanja računa na blagajni Inkasatora prirodan je korak u cilju unapređenja razine pruženih usluga gradskih tvrtki i Grada. Potrošači Gradske toplane ujedno su i potrošači ViK-a, Čistoće, svih korisnika za koje Inkasatora provodi naplatu. Otvaranjem blagajne Inkasatora za plaćanje računa Gradske toplane potrošači će gotovo sve javne usluge moći platiti na jednom mjestu bez naknade.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Gradska toplana d.o.o.

U slučaju pitanja ili problema s grijanjem na gradsku toplanu, kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas