Pristupačnosti
Pristupačnosti
loading

Novosti

Najava uvodne konferencije projekta Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu

16. prosinca 2021.

Poštovani,

u petak, 17. prosinca, u 11:00 sati u restoranu Kristal održat će se uvodna konferencija projekta Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu.

Na konferenciji će biti prezentirane projektne aktivnosti, ciljevi i razine provedbe, čiji krajnji rezultat je obnova vrelovoda i povećanje energetske učinkovitosti isporuke toplinske energije građanima Karlovca i poslovnim subjektima – korisnicima centralnog toplinskog sustava. O projektu, njegovoj svrsi te značaju za zajednicu i okoliš, govorit će gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić, državna tajnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU Spomenka Đurić te Hrvoje Klobučar, direktor Gradske toplane Karlovac.

Svrha Projekta je povećati pouzdanost i sigurnost isporuke toplinske energije te stvoriti temeljne infrastrukturne preduvjete za uvođenje obnovljivih izvora energije u cilju ostvarenja energetski učinkovitog centralnog toplinskog sustava u gradu Karlovcu.

Projekt „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“ sufinancira se sredstvima Europske unije. Procijenjena vrijednost projekta iznosi 133.872.862,00 kn od čega su prihvatljivi troškovi 128.222.862,00 kn, a od kojih se 103.585.047,02 kn financira bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

U slučaju pitanja ili problema s grijanjem na gradsku toplanu, kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas