Pristupačnosti
Pristupačnosti
loading

Novosti

Projekt „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“predstavljen na Sajmu udruga Karlovac

07. listopada 2023.

Sajam udruga Karlovac koju Grad Karlovac i udruga Carpe Diem organiziraju već dugi niz godina, s ciljem promocija lokalnih udruga/ustanova raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana te dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice kao i upoznati se sa svim aktivnostima koje se događaju u gradu Karlovcu.

U sklopu Sajma udruga Karlovcu 7. listopada 2023. godine posjetiteljima smo predstavili projekt „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“.  Cilj projekta je obnova vrelovoda i povećanje energetske učinkovitosti isporuke toplinske energije građanima Karlovca i poslovnim subjektima – korisnicima centralnog toplinskog sustava. Osim provedbe aktivnosti informiranja javnosti i vidljivosti projekta, bitno je osvještavanje stanovništva o važnosti revitalizacije centralnog toplinskog sustava grada Karlovca.

O aktivnostima u okviru projekta te njegovom značaju smo prilikom posjete izložbenog štanda razgovarali na temu koliko su upoznati s projektom, odgovarali na pitanja te podijelili promotivni materijal i brošure, a najmlađima slatkiše.

U slučaju pitanja ili problema s grijanjem na gradsku toplanu, kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas