Pristupačnosti
Pristupačnosti
loading

Novosti

Nastavak intenzivnih napora: Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu uz maksimalan trud

25. kolovoza 2023.

Ustrajnošću i odlučnošću, projekt revitalizacije vrelovodne mreže u gradu Karlovcu uspješno korača prema ostvarenju ciljeva. Kao odgovor na prošlogodišnje izazove, izvođači i investitor trenutno ulažu maksimalan intenzitet rada kako bi se postigli postavljeni ciljevi i osigurala energetska budućnost grada.

Direktor Gradske toplane d.o.o. naglašava: "Ovo je ne samo investicija u današnji trenutak, već i projekt za sljedećih pola stoljeća. To je preduvjet za bilo kakve korake prema korištenju obnovljivih izvora energije za grijanje. Osiguravanjem stabilne toplinske opskrbe za osam tisuća korisnika kroz centralni toplinski sustav, mi gradimo temelj za buduće generacije. S velikim zadovoljstvom ističem kako je upravo ovih dana izdana prva Uporabna dozvola i to za Rajon 3."

Projekt "Revitalizacija vrelovodne mreže u Karlovcu", koji se trenutno provodi od vitalnog je značaja za osiguranje stabilne i održive energetske opskrbe grada. Ukupna vrijednost projekta iznosi 133.872.862 kuna, a iznimno važnu podršku pruža Europski fond za regionalni razvoj koji financira 103.585.047,02 kuna.

Napredak ovog projekta ne samo da će donijeti sigurnost opskrbe toplinskom energijom, već će postaviti temelje za daljnje korake prema korištenju obnovljivih izvora energije.

Grad Karlovac hrabro korača prema energetski odgovornoj budućnosti, podupirajući održivost i dobrobit svojih građana.

 

Uporabna dozvola za Rajon 3 

U slučaju pitanja ili problema s grijanjem na gradsku toplanu, kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas